18 Kasım 2019 Pazartesi

Kareli Blazer Ceket Kombinleri


Bugünün epeyce bir kısmını yabancı bir sitedeki erkek kombinleri arasında gezinerek geçirdim. Aslında dün de sayfalarını epeyce aşındırdığım sitenin adı Debenhams. Pantolon Ceket Kombinleri isimli bloguma iki kombin ekledim bugün oradan, buraya da kareli blazer ceket kombinleri ekleyeyim dedim.




















Açılışı bir kareli bordo blazer kombini ile yapıyorum. Siyah ince triko kazak siyah ve gri tonlarıyla renklendirilmiş siyah yakalı ceketin içinde çok hoş durmuş. Gri pantolon ve gri tabanlı siyah ayakkabılar da işin içine girince ortaya bloguma keyifle eklediğim güzel bir kombin çıkmış.





İkinci sırada bir kareli gri blazer kombini var. 





Bu açık kahverengi pötikareli blazer siyah kazak, siyah pantolon ve koyu bej botlarla bir araya gelince ne güzel bir günlük spor erkek kombini çıkmış ortaya, de mi? Koyu kahverengiyle siyah karanlık dururdu. Burada ceket içinden somon rengine benzeyen bir renk de geçen komple açık renkli bir parça olduğundan, siyahla nefis bir kontrast yaratmış. Gayet de güzel bir ceket bu arada. Koyu kahverengi kazak, koyu mavi kot pantolon ve kahverengi ayakkabılarla da iyi yakışır mesela. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder