11 Ekim 2020 Pazar

Tütün Kahvesi Kadife Pantolon - Orta Kahve Kazak

 


Mango 2020 sonbahar kış erkek koleksiyonunda rast geldiğim tütün kahvesi kadife pantolon - orta kahve kazak kombini ile huzurlarınızdayım sayın ziyaretçiler. Size bu kombin için ayakkabı alternatifleri de takdim ediciim.

























Fotoğraflarda gördüğünüz pantolon fermuar ve düğme kapamalı, dar kesim, 5 cepli ve kemer köprülü. Çizgili dokuma kumaştan dikilmiş olan kazak ise yuvarlak yakalı ve lastik süslemeli. 






Fotoğraflarda ayakkabı olarak kauçuk tabanlı, bağcıklı beyaz deri spor ayakkabı kullanılmış ki mankenin içindeki beyaz atletin yaka ve etek kısımlarının göründüğü fotoğrafta, atlet - ayakkabı arasındaki uyum yüzünden güzel görünüyor bu tercih. Diğerlerinde ise ayakkabı biraz yalnız kalıyor sanki ama bu spor tarzda bir kombin olduğundan uyumsuz görünmüyor.



Böyle bir tütün kahvesi kadife pantolon - orta kahverengi kazak kombininin altına başka nasıl ayakkabılar giyilebilir? Taban kısmında orta kahverengi bir bölüm olan aşağıdaki beyaz erkek sneaker olabilir mesela. 


Bu kauçuk tabalı, bağcıklı kahverengi süet spor ayakkabı olabilir. 


Aşağıdaki beyaz tabanlı orta kahve süet spor ayakkabı da tercih edilebilir.



Zara 2020 sonbahar kış erkek koleksiyonunda gördüğüm kalın tabanlı, bağcıklı orta kahve deri spor ayakkabı da yakışır. 



Tütün kahvesi pantolon kombini için birkaç farklı üst alternatifi de sunmak istedim. LCW'dan bir çizgili açık gri erkek kazak, bir çizgili kahve - gri erkek kazak, bir çift de gri erkek sneaker seçtim ve bunlarla birkaç kolaj hazırladım.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder