2 Aralık 2018 Pazar

Yılbaşı Gecesi İçin Erkek Davet Kombinleri (Zara 2018)



Yılbaşı gecesi için bir davet aldıysanız veya bir randevunuz varsa ve son derecede şık giyinmeniz gerekiyorsa Zara evening koleksiyonunda yer alan erkek davet kombinleri ilginizi çekebilir.




















Ben bunların bir kısmını sergiliycem sadece, yazının sonunda vereceğim linke tıklayarak tamamını görebilirsiniz.




Kombinlerinizi sitenin sayfalarında gördüğünüz şekilde yapacaksınız diye bir şey yok tabii. Üstteki sarı kadife blazer tepeden tırnağa siyah bir kıyafetin üstüne de giyilebilir mesela. Bu kombinde gördüğünüz parçaların fiyatları şöyle: Ceket 550, yanları şeritli siyah smokin pantolonu 350, parlak yüzeyli siyah deri ayakkabı 360, elastik Fransız manşetli beyaz gömlek 180 TL. 



Bu mavimsi renkli takım elbise de yılbaşı kıyafeti arayan erkekler için güzel bir alternatif olabilir. Yakası siyah saten şerit detaylı olan ceket siyah pantolonla da giyilebilir. Takımın ceketi 550, pantolonu 270 TL. İçindeki kanat yaka beyaz gömlek 180 liraya, siyah kadife papyon da 100 liraya satılıyor. 




Yukarıda aynı takımın koyu kırmızı renkli olanını görüyorsunuz. 


Koleksiyonda mavimsi takım elbisenin renginde bir ceket de var. Siyah pantolonla veya aynı renkteki takımın pantolonuyla giyilebilecek olan bu siyah şal yakalı ceketin fiyatı 550 lira. Fotoğraftaki gibi siyah pantolonla veya üstteki takım pantolonuyla giyebilirsiniz.

Zara'nın 2018 kış sezonu için hazırladığı erkek davet kombinleri koleksiyonundaki smokin yaka kadife blazer modelleri de çok şık görünüyor. Aynı modelin 3 rengi var: Siyah, kırmızı ve lacivert. Fiyat 550 TL.




Geceyi siyahlara bürünmüş halde geçirme fikrine ne dersiniz? Böyle bir planı olanların hoşuna gidecek bir siyah smokin geliyor şimdi. Ceketi 680, pantolonu 350 TL. 


Işıl ışıl bir kıyafet düşünüyorsanız bu payetli gümüş rengi blazer ilginizi çekebilir. Fiyatı 680 TL. Ardından bu ceketin beyaz gömlek, siyah pantolon, papyon, ayakkabı ve önden düğme iliklemeli, arkadan yırtmaçlı güzel bir siyah erkek kaban ile tamamlanmış hali gelecek. Suni kürkten çıkarılabilir bir yakası olan kabanın fiyatı 880 TL.



Takım elbise veya smokin giymek istemiyorsanız siyahlara veya grilere bürünüp kıyafetinizi aşağıdaki at desenli siyah bomber ceket ile tamamlayabilirsiniz. Bu şık bomber  350 TL, içindeki balıksırtı desenli dokulu siyah gömlek ise 180 TL. 



Gösterinin sonuna yaklaşıyoruz, iki kombin daha sergileyip yazımı yayınlıycam. Önce siyah yakalı beyaz bir ceketle yapılmış bir kombin gelecek. Beyaz blazer ceketin fiyatı 550 TL. 


Son olarak da parlak şal yakalı siyah blazer, beyaz gömlek, çift sıra düğmeli siyah yelek, siyah pantolon ve ayakkabılardan oluşan bir kombin geliyor. Ceket 550, yelek 270 TL.




Zara erkek gece kıyafetleri koleksiyonu için buraya tıklayabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder