18 Ağustos 2016 Perşembe

Miranda Kerr'in Tarzını Yakalayın


Miranda Kerr'in dekolte yakalı beyaz bluz, siyah skinny pantolon, siyah blazer, topuklu siyah ayakkabılar ve kısa saplı bordo rengi çantadan oluşan kombininin benzerini yapmak ister misiniz? Benzer parçaları bulmak zor değil aslında da bluz biraz zorluyor, çok aradım da oradan biliyorum. Yakanın biraz açık olması lazım, pantolon içine sokulacak tarzda olması lazım, hafif dökümlü olması lazım...birebir aynısını bulmak zorunlu değil tabii de görünümün fotoğrafa yakın olması için modelden çok da uzaklaşmamak gerekiyor. Öyle seksi bir yakası olmamakla beraber Koton'daki bu biye detaylı bluz olabilir belki. Fiyatı 20 TL.

Yüzde yüz ipekten yapılmış olan bu V yaka beyaz bluz için başvurmanız gereken yer Beymen mağazaları. Beymen 2016 sonbahar kış kadın koleksiyonunda yer alan Michael Kors marka bluzun fiyatı 965 TL.


Yüksek bel siyah skinny pantolon Oxxo'da 80 TL.


Aşağıdaki siyah kadın blazer Massimo Dutti'den, fiyatı 369 TL.


Poliüretan malzemeden yapılmış Polaris marka dolgu topuk siyah bot Flo'da 130 TL.


Morhipo'dan alabileceğiniz bu Elle marka siyah bot 315 TL.

Kısa ve uzun saplı olarak kullanılabilen bordo rengi çanta Zara'da 90 TL.


Aşağıda göreceğiniz 2 bordo çanta da Beymen'den. İlki yüzde 80 suni, yüzde 20 gerçek deriden yapılmış ve fiyatı 525 TL. İkincisi zımba detaylı bir Valentino çanta, yüzde 100 deriden yapılmış, fiyatı 7.950 TL.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder